© Copyright Phytalis.

WANNEER/WHEN
Zaterdag, 25 mei / 25 Th  May
09:00 - 21:00

 

​Zondag, 26 mei / 26Th  May

09:00 - 18:00

 

ADRES /ADDRESS

Sportcentrum Mariahoeve

Het Kleine Loo 12
2592 CE Den Haag
www.bcdropshot.nl

ROUTE
  • w-tbird
  • w-facebook

Master Finals - Hoe zit ook alweer?

In 2017, onze lustrumeditie en het 70 jarig bestaan van Drop Shot, hebben we een gaaf concept uitgewerkt. Met goedkeuring van Badminton Nederland en de Master toernooien hebben we ook een slottoernooi georganiseerd voor het Master Circuit. Dit noemen we de Master Finals. Deze Master Finals wordt dus tegelijk met ons Grand Prix Toernooi gespeeld en hebben ook verwantschap met elkaar. Als kers op de taart spelen we op zondagmiddag de Super Finals.

 

Sinds 2018 is het MASTER FINALS 2.0

Uit de evaluatie blijkt de eerste Master Finals en de Super Finals een succes was. Er is een belangrijke wijziging nav de opmerkingen verwerkt. Voor spelers en toeschouwers is dit winst!

BELANGRIJKSTE WIJZIGINGEN

Er zijn twee belangrijke wijzigingen in het reglement voor de Master Finals:

  1. Het gaat om top 8 spelers uit het Master Circuit

  2. De verliezers van de kwartfinales in de Master Finals stromen in bij de kwartfinales van het GrandPrix toernooi (vorig jaar lagen spelers er gewoon uit bij verlies in de kwartfinale).

 

Nog even kort de reglementen

  • Voor de Master Finals worden alleen de 8 hoogstgeplaatste spelers/koppels uit het circuit van zes voorafgaande Mastertoernooien uitgenodigd. Bij blessures of afmeldingen ontvangt de/het eerstvolgende speler/koppel op de ranglijst een uitnodiging.

  • Je kan je alleen kwalificeren voor de Master Finals als je aan 3 of meer master toernooien hebt meegedaan.

  • De Master Finals volgen het "play off-systeem", dus iedereen maakt bij aanvang van het toernooi kans op de eindoverwinning van het Master Circuit.

  • De verliezers van de kwartfinales stromen in bij de kwartfinales van het GrandPrix toernooi.

  •  De winnaar van de Master Finals (per enkelspeler / per dubbelkoppel) ontvangt een geldprijs van € 400,00.

  • In de extra finale, de Super Finals (alleen in de GP klasse) strijden de winnaars van het GrandPrix Toernooi tegen de winnaars van de Master Finals.Voor de Super Finals zijn additionele geldprijzen beschikbaar gesteld.

 

Moet ik inschrijven , ook als ik me plaats?

JA! Iedereen schrijft zich in voor het GrandPrix toernooi, de organisatie zal de spelers in het juiste toernooi plaatsen op basis van de ranglijst die door de LCW wordt aangeleverd.

 

25 & 26 mei 2018 is 

(top) sport, plezier en ontspanning voor alle

(inter)nationale badmintonvrienden